Vandskuring – den enkle facaderenovering

Hvad er vandskuring?

Drømmer du om en husfacade, som alle naboerne vil misunde? Så er du ikke den eneste.

Der er i dag flere og flere danskere, der vælger at renovere deres husfacade med en vandskuring. Det danske vind og vejr er nemlig noget, der kan tage hårdt på murværket. Med tiden ser det slidt, kedeligt og trist ud. Det kan en vandskuring dog rette op på.

Men hvad er det egentlig?

Ved en vandskuring trækker vi et lag mørtel over dine mursten for derefter at skure størstedelen væk igen. Processen minder om en pudsning af væg og giver en utrolig flot effekt, da det skjuler fuger og andre urenheder, men lader selve strukturen stå tydelig frem.

Med andre ord? Et vandskuret hus ser utroligt flot ud.

Vores placering i Haderslev giver os god mulighed for at komme til både Vojens og Aabenraa, men vi rejser med glæde længere.

Kan du gøre det selv?

Vi kan generelt ikke anbefale dig selv at vandskure dit hus. Vandskuring kræver nemlig masser af udstyr, tid og erfaring. Du har f.eks. brug for et professionelt blik for at kunne se, hvornår muren har fået nok.

Endelig er vandskuring også et utroligt hårdt arbejde – og så er du ikke engang garanteret et flot resultat.

Her hos Andersen & Maimburg ApS har vi dog mange års erfaring med vandskuring, og du er derfor sikret et resultat af den højeste kvalitet.

Og så er vi ovenikøbet medlem af Dansk Byg Garanti. Så kan du føle dig helt sikker.

Hvad koster vandskuring?

Prisen for en vandskuring afhænger af meget. Vi kommer dog med glæde ud med et uforpligtende og gennemsigtigt tilbud. Her tror vi nemlig på ærlige priser uden ubehagelige overraskelser.

Ring derfor til os allerede i dag.​

Så kommer vi snarest muligt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Beskriv kort lidt om din opgave. Vi vender tilbage for nærmere uddybning af din opgave, hvorefter vi kan udarbejde et konkret, gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelserhurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​