Vi kan hjælpe med nybyggeri

Få opfyldt dine drømme om et nyt hus

Det kan være svært at finde et hus, der opfylder alle de krav og ønsker, man har for et fremtidigt hjem. De fleste vil gerne bo et sted, der både har den stil, man kan lide, den rette størrelse og det rigtige antal værelser. Derfor er der mange, som vælger nybyggeri for selv at bygge deres eget hus. Det er et stort projekt, men med kyndig og professionel hjælp, kan alle jeres drømme gå i opfyldelse.


Byg nyt hus med Andersen & Maimburg ApS som jeres byggefirma. Så er I garanteret en god proces og et resultat, der lever op til alle jeres forventninger og ønsker.


Vi bygger gerne jeres nye hus i Vojens, Aabenraa, Haderslev, hvor vi har adresse eller andre byer.

Hvad koster nybyggeri?

Det er svært at give en eksakt pris på nybyggeri, da det afhænger af mange forskellige faktorer. Skal I have bygget et stort hus, og vælger I flere dyre materialer, stiger prisen naturligvis.


Hos os kan I dog få lavet nybyg til en billig pris, uden I går på kompromis med kvaliteten. Vi har mere end 20 års erfaring, bl.a. med nybyggeri, og er medlem af Dansk Byg Garanti. Det giver jer en ekstra sikkerhed, når I vælger os som byggefirma.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Beskriv kort lidt om din opgave. Vi vender tilbage for nærmere uddybning af din opgave, hvorefter vi kan udarbejde et konkret, gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelserhurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Skal vi bygge jeres nye hus?

Går I med drømme om nybyggeri, så står vi klar til at føre dem ud i livet. Ring eller skriv til os, så tager vi en snak om jeres byggeprojekt. Vi sørger for at rådgive jer og holder en tæt kontakt til jer hele vejen igennem, så I er sikre på at ende med et hus, der opfylder alle jeres behov og ønsker.


Hør mere om vores priser og hvad vi kan tilbyde jer allerede i dag.