Betonarbejde af erfarne håndværkere

Alt fra reparationer til byggeprojekter

Her hos Andersen & Maimburg ApS udfører vi en bred vifte af betonarbejde – fra de mindste opgaver til de største.

Dette inkluderer alt fra reparation af kældergulve til helt store erhvervs- og boligbyggerier, og vi har både privat- og erhvervskunder. Vi laver alt fra støbning af betongulve til etablering af trapper, adskillelse af etager og støbning af fundamenter.

Med andre ord: Vi klarer alle former for betonarbejde.

Kontakt derfor din lokale betonarbejder allerede i dag – så kommer vi med glæde ud med et uforpligtende tilbud. Vores placering i Haderslev giver os nem adgang til både Vojens og Aabenraa, men vi klarer med glæde en længere transport.

Hvorfor vælge os?

Alt betonarbejde kræver erfarne håndværkere med indgående kendskab til metoder, værktøjer og materialer. Og her hos Andersen & Maimburg ApS har vi mere end 20 års erfaring.

Vi er derfor det sikre valg, hvis du ønsker et flot resultat indenfor den lovede tidsramme.

Udover dette tilbyder vi en tæt kontakt igennem hele processen, så vi sammen kan skabe dit ønskede resultat. Vi står dog altid klar med professionel og ærlig rådgivning, så du kan få mest muligt ud af vores erfaring.

Og så er vi endda medlem at Dansk Byg Garanti. Vi ønsker nemlig altid at være det sikre valg.

Hvad koster betonarbejde?

Da det er umuligt at give en fast pris på betonarbejde, kommer vi med glæde ud og giver et uforpligtende og gennemsigtigt tilbud. Her tror vi nemlig på ærlighed indenfor alt fra prisen til de forventede arbejdstider.

Du kan altså trygt vælge os til at lave dit betonarbejde – så er du sikret et flot resultat, et godt samarbejde og en ærlig rådgivning.

Kontakt os derfor allerede i dag, så kommer vi hurtigst muligt med dit uforpligtende tilbud.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Beskriv kort lidt om din opgave. Vi vender tilbage for nærmere uddybning af din opgave, hvorefter vi kan udarbejde et konkret, gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelserhurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​