Skal du have lavet tilbygning til hus?

Få mere ud af dit hus med en tilbygning

Der kan være mange gode grunde til at få lavet en tilbygning på sit hus. Måske drømmer du om en større stue, en udestue, en entre eller en ny garage. Det kan også være, at familien vokset og der er brug for flere værelser.


Uanset hvorfor du ønsker en tilbygning til hus, står ANDERSEN OG MAIMBURG ApS klar til at hjælpe dig. Vores murerfirma har adresse i Haderslev, men kører med glæde ud til dit hus eller sommerhus i Aabenraa, Vojens og andre byer.

Hvad koster en tilbygning til hus?

Der er stor forskel på, hvor meget en tilbygning til hus koster. Dels kommer det an på, hvor stor tilbygningen skal være, men andre ting som materialevalg osv. spiller også ind på den endelige pris.


Vi lægger vægt på at kunne tilbyde gode resultater til billige priser, og det gælder også, når det kommer til tilbygning til hus. Samtidig sørger vi for at have en tæt kontakt til dig som kunde hele vejen igennem, så du er sikker på, at dine ønsker bliver hørt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Beskriv kort lidt om din opgave. Vi vender tilbage for nærmere uddybning af din opgave, hvorefter vi kan udarbejde et konkret, gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelserhurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os og hør mere

Går du med overvejelser om at få lavet en tilbygning til hus eller en ombygning? Så kontakt os endelig. Vi står klar med ærlig og professionel vejledning, så du får den bedste løsning til netop dit hus.

Ring eller skriv til os allerede i dag, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller hvis du ønsker et godt tilbud.