Er det tid til nyt badeværelse?

Vi kan stå for din badeværelsesrenovering

I huse af ældre dato er badeværelset ofte noget af det, der trænger allermest til at blive skiftet ud. Det kan være fordi, man ønsker et nyt bad, der har en mere moderne stil, eller det kan være fordi, man vil fjerne badekarret, gøre plads til en vaskesøjle eller lave andre praktiske ændringer.


Uanset hvilke ønsker du har, kan vi hjælpe dig med et nyt badeværelse. Andersen & Maimburg ApS holder til i Haderslev, men kører med glæde ud til dig i Aabenraa, Vojens eller andre byer.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Det er meget forskelligt, hvad et nyt badeværelse koster. Man kan godt få lavet en lille renovering af badeværelse, der er relativt billig, men alligevel gør en del for rummet. Man kan også få lavet et helt nyt badeværelse, hvor alt bliver skiftet ud og opgraderet. Det er mere omfattende og har derfor en højere pris.


Hos os kan du dog altid regne med høj kvalitet og god service til lave priser. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og vi kan både tage os af de små og store opgaver. Vi vejleder dig også gennem hele processen, så du kan træffe de rette valg og få et nyt badeværelse, der opfylder alle dine ønsker.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Beskriv kort lidt om din opgave. Vi vender tilbage for nærmere uddybning af din opgave, hvorefter vi kan udarbejde et konkret, gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelserhurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os allerede i dag

Vi er klar til at opfylde dine drømme om et nyt badeværelse. Ring eller skriv til os, så tager vi en snak om projektet og udarbejder et tilbud til dig. Er du ikke helt afklaret omkring dine ønsker, gør det ikke noget. 

Vi vægter en god kundekontakt meget højt, og rådgiver dig hele vejen fra start til slut.