Professionel renovering af hus

Vi kan give dit hus nyt liv

At renovere et hus kan være en meget stor og uoverskuelig opgave, uanset om der er tale om en mindre husrenovering, en ombygning eller en totalrenovering af hus. Derfor er det en fordel at lade professionelle klare arbejdet.


Hos Andersen & Maimburg ApS hjælper vi gerne med renovering af hus i både Aabenraa, Vojens, Haderslev og andre byer.

Vi klarer nemt de mindre opgaver, men kan også sagtens stå for de helt store totalrenoveringer. Med mere end 20 års erfaring har vi prøvet lidt af hvert, og kan løse alle slags opgaver.

Hvad koster renovering af hus?

Det er svært at komme med en præcis pris på renovering af hus. Det kommer nemlig meget an på, hvor omfattende en renovering der er tale om, men også hvilke løsninger og materialer du som kunde vælger.
Vi hjælper dig godt på vej med rådgivning, der både er professionel og ærlig. På den måde er du sikret, at du træffer de rigtige valg og ender ud med det bedste resultat.


Vores priser er billige, men vi går absolut ikke på kompromis med kvaliteten eller den gode service.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Beskriv kort lidt om din opgave. Vi vender tilbage for nærmere uddybning af din opgave, hvorefter vi kan udarbejde et konkret, gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelserhurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os og få et godt tilbud

Vi står klar til at hjælpe dig med at realisere dine drømme om renovering af hus. Uanset om det er dit hjem eller sommerhus, en større eller mindre renovering der er tale om, rykker vi gerne ud.​

Ring eller skriv til os og fortæl mere om din husrenovering, så udarbejder vi et godt tilbud med en billig pris til dig.